Stiinta & Tehnologie

#Civic alert #probleme primarie #aplicatie primari

Selfie cu groapa din carosabil sau cu semaforul defect, trimise direct primarului. Cum se numeste aplicatia

Dupa ce Adrian Stanescu a incercat, fara succes, timp de trei luni sa trimita o sesizare privind lipsa rampei de acces pentru persoanele cu handicap intr-un parc din Capitala, bucuresteanul a creat o aplicatie prin care oricine poate sesiza problemele edililor.

Cu ajutorul Civic Alert, daca vrei sa trimiti o sesizare catre autoritatea publica, dar nu stii cine e responsabil de problema respectiva, trebuie doar sa apesi butonul “alerta noua”, sa adaugi o fotografie ilustrand problema, sa o pozitionezi pe harta cu ajutorul GPS-ului si sa alegem categoria problemei – groapa in asfalt, semafor defect etc. Dupa care sesizarea ajunge la call-center-ul Civic Alert, dar si pe Facebook, conform stirileprotv.ro.

Printre cazurile rezolvate de cei de la Civic Alert se numara cel al scarii rulante de la statia de metrou Dristor 1, care multa vreme a stat nefunctionala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea