Stiinta & Tehnologie

#fr diesel #ibiza #seat

Seat pregateste un Ibiza FR diesel

Din capul locului, trebuie sa va dam o veste proasta: Seat Ibiza FR diesel va fi oferit (cel putin deocamdata) numai pe piata din Marea Britanie.

Masina este o consecinta directa a succesului de care se bucura versiunea FR diesel a lui Leon pe piata din Insula, ea fiind cea mai vanduta dintre toate variantele de echipare a compactei spaniole.

Ibiza FR diesel va fi disponibila atat in versiune cu trei usi , cat si in cinci usi , ambele masini urmand a fi echipate cu motoare diesel de doi litri, 143 CP si 320 Nm.

Performantele vor fi insa usor diferite: daca Ibiza SC FR diesel ajunge la 100 km/h in 8,2 secunde si la o viteza maxima de 209 km/h, clientii versiunii in cinci usi vor trebui sa se multumeasca cu un “0-100” in 8,3 secunde si cu o viteza maxima cu 2 km/h mai mica.

Adevaratul as din maneca lui Ibiza FR diesel va fi insa consumul de combustibil, fiecare suta de kilometri parcursa urmand a fi platita, in medie, cu doar 4,5 litri/100 km.

Masina va fi disponibila incepand cu luna martie, la un pret de start de 16.465 de lire sterline.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea