Stiinta & Tehnologie

#seat #ibiza st #masina

Seat Ibiza ST cu un plus de utilitate

SEAT continua ofensiva sa bazata pe noi produse – Ibiza ST reprezinta cel de-al treilea model care se alatura liniei de succes spaniole. Break-ul compact este masina perfecta pentru cei care au un stil de viata sportiv si tineresc, reunind cele mai puternice caracteristici ale marcii – este emotional si bine conceput, dinamic si eficient, placut de condus, la un pret accesibil. SEAT produce Ibiza ST in sase variante moderne de motorizare, avand o gama larga de echipari si tehnologii.

Stilistii de la SEAT Design au adaptat conceptul extrem de functional al lui Seat Ibiza ST la designul unic al brand-ului spaniol. Pe langa designul de break si spatiul generos de depozitare, Seat Ibiza ST pastreaza caracterul tineresc si sportiv al modelului Ibiza. Linia plafonului se inclina catre spatele masinii, integrat perfect in designul de ansamblu. Partea din fata a masinii se distinge prin inconfundabilul "arrow design" specific SEAT, iar partea din spate capata o noua infatisare datorita blocurilor optice care se prelungesc pe haion.

Avand o  lungime de 4.23 metri, Ibiza ST este cu 18 cm mai lunga decat Ibiza. Aceasta ofera o ampla capacitate de incarcare pentru a satisface toate solicitarile unui stil de viata sportiv si mobil. Capacitatea portbagajului de 430 litri, generoasa din start, poate fi marita in etape prin rabatarea fractionata a banchetei din spate. Inginerii au acordat atentie in mod special latimii si inaltimii de deschidere a haionului. Per ansamblu, caroseria este finisata la cele mai inalte standarde de precizie, caracteristice tuturor modelelor SEAT.

Interiorul lui Seat Ibiza ST este impresionant de spatios si caracterizat de inalta calitate. Designerii si inginerii au acordat o atentie deosebita celor mai mici detalii; fiecare element este functional, usor de utilizat si atent finisat, din materiale de cea mai buna calitate.  Cockpit -ul este bine pus la punct. Duzele de ventilatie circulare, levierul schimbatorului de viteze scurt – exprima pregnant caracterul emotional clar intentionat de designerii lui Seat Ibiza ST.

Dinamica sportiva, cu un grad ridicat de eficienta, este caracteristica de baza a fiecarui model SEAT. Baza o reprezinta motoarele realizate cu cele mai noi tehnologii, Ibiza ST oferind trei variante pe benzina si trei diesel cu injectie common-rail.  Acestea acopera un interval de putere de la 70 – 105 CP. Punctele de atractie includ motorizarile de 1.2 TDI si 1.2 TSI, deosebit de eficiente din punct de vedere al consumului.

Dinamica superioara este generata si de trenul de rulare precis si sigur. Acesta impreuna cu liniile deosebite de echipare Reference, Style si Sport, precum si gama variata de echipamente optionale de inalta calitate – cum ar fi transmisia cu dublu ambreiaj DSG– fac din Ibiza ST un candidat important in clasa break-urilor mici.

Preturile pentru Seat Ibiza ST pleaca de la 11.191 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.2 litri de 70 CP echiparea Reference si ajunge pana la versiune cu diesel-ul ultra eficient de 1.6 TDI de 105 CP in echiparea Sport, care poate fi cumparata cu 18.590 euro cu TVA inclus.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea