Stiinta & Tehnologie

Seat Bocanegra intra in productie

Atunci cand Bocanegra Concept a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva , oficialii producatorului spaniol afirmau ca design-ul acestui concept este un punct de pornire pentru proaspat lansatul Ibiza .

La acel moment s-a negat posibila existenta a unuei variante speciala a modelului Ibiza, insa acum aceasta idee pare din ce in ce mai aproape de linia de productie.

Galerie foto cu Seat Bocanegra 

Directorul de design al celor de la Seat, Luc Donckerwolke, afirma “Cand am prezentat varianta finala a conceptului presedintelui nostru Eric Schmitt, acesta a exclamat ‘Vreau una!’. Iar dupa primirea pozitiva pe care a avut-o la Geneva , nu a mai existat nici un dubiu in legatura cu intrarea in productie a lui Bocanegra”.

Supermini-ul celor de la Seat va fi dotat cu un motor de 1.4 litri TSI twin-turbo ce va dezvolta o putere de 180 CP transmisi catre o cutie de viteze cu 7 rapoarte semi-automata DSG.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea