Stiinta & Tehnologie

#seadragon #microsoft #apple #iphone

Seadragon, prima aplicatie Microsoft pentru iPhone

Seadragon a fost prezentat lumii de catre Microsoft in luna martie a acestui an in cadrul WorldWide Partner Conference .

Sfarsitul lui 2008 marcheaza momentul in care Seadragon devine prima aplicatia Microsoft pentru iPhone.

Ce este Seadragon?


Microsoft spune ca aplicatia este "un proiect de incubatie rezultat in urma achiztiei software-ului Seadgon in luna februarie a acestui an. Singurul scop al acestuia este de a schimba modul in care este folosit un ecran."

Aplicatia poate fi folosita pe un ecran normal sau foarte mare, dar si pe un ecran considerabil mai mic, adica a unui dispozitiv mobil . Cu Seadragon informatia  poate fi vizualizata mult mai usor indiferent de cat de multa este ea. Mai mult, Seadragon nu tine cont de retea sau de viteza benzii de internet.

Silverlight sau nu?


Chiar daca Seadragon este o aplicatie Silverlight pentru sistemele desktop, versiunea pentru iPhone nu face parte din aceeasi categorie.

Navigarea prin Seadragon este foarte simpla, utilizatorul folosindu-se de genturile pe care iPhone-ul le suporta. Colectia de fotografii personale poate fi vizualizata pe tot ecranul telefonului, iar imaginile sunt marite prin lovirea repetata a ecranului.

Seadragon poate fi descarcata gratuit pe iPhone din magazinul online Apple, iTunes.

  •   2008-12-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.