Stiinta & Tehnologie

Se lucreaza la LG KC560

Compania coreeana vrea sa lanseze un nou telefon mobil , LG KC560.

Noul model face parte din seria de terminale fotografice a celor de la LG.

Specificatii tehnice

LG KC560 este un mid-ranger tri-band care va functiona in retelele GSM (900/1800/1900 mHz) si va suporta conectivitate GPRS si EDGE. Telefonul va avea un ecran de 2,4 inch cu 262.000 de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Camera foto este de 3,2 megapixeli cu flash LED si posibil autofocus. Terminalului nu ii va lipsi player-ul muzical si radio -ul FM. LG KC560 va avea conectivitate Bluetooth si USB ambele de versiunea 2.0 si suport pentru card microSD.

Pozar la moda


LG KC560 este noul frate a unui alt model fotografic al companiei coreene, terminalul KC550. Desi este un mobil dedicat fotografiei, KC560 se va axa mai mult pe muzica si infatisare. In acest caz se prea poate ca numele real al terminalului sa fie LG KM560.

Asemenea lui Sony Ericsson W980, noul LG va avea leduri colorate pe latura inferioara care vor lumina atunci cand telefonul suna sau cand utilizatorul reda muzica.

In prezent compania coreeana nu a facut nici un anunt referitor la acest model, dar se estimeaza ca pretul lui KC560 va fi cuprins intre 300 si 350 dolari americani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea