Stiinta & Tehnologie

#joc #telefon mobil #world of dice

Se lanseaza World of Dice pentru telefoanele mobile

HandyGames , companie dezvoltatoare de jocuri casual pentru telefoanele mobile anunta lansarea unui nou titlu.

World of Dice este un joc care are la baza mai multe reguli.

La comun

Jocul poate fi savurat de mai mult de o persoana, pentru ca are suport de pana la patru jucatori. Toti vor juca impotriva computerului sau impotriva unuia sau altuia.

Daca jocul este incarcat pe un dispozitiv cu senzor de miscare zarurile pot fi "aruncate" de jucator. O caracteristica speciala este cupa virtuala de zaruri care poate genera zaruri pentru jocuri care se desfasoara in mediul real.

Caracterisitici

Jucatorul are la dispozitie patru zaruri si poate juca alaturi de alte trei persoane. Partidele se pot desfasura impotriva computerlui sau a unui grup de persoane.

Totodata, zarurile pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui jucator. Mai mult, regulile se pot schimba de la joc la joc, iar faptul ca un telefon are senzori de miscare va face jocul mai distractiv .

World of Dice este disponibil pentru download din data de 9 decembrie 2008 pe site-ul oficial al producatorului. Pretul nu a fost anuntat de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea