Stiinta & Tehnologie

#volkswagen polo challenge #ipodtouch #iphone #apple #telefon mobil #joc

Se lanseaza Volkswagen Polo Challenge pentru iPhone

O lansare mai putin obisnuita o are noul joc volkswagen polo challenge pentru iPhone si playere muzicale iPod Touch.

In cadrul show-ului auto de la Geneva, Volkswagen a lansat noul model de masina Polo, iar impreuna cu el, cei prezenti au putut sa o testeze virtual prin intermediul jocului.

Curse cu un Volkswagen

Volkswagen Polo Challenge a fost creat de studiourile Fishlabs, unul din cei mai mari producatori de jocuri 3D pentru dispozitivele mobile. Fiind un joc cu masini, utilizatorul va trebuie sa intre intr-o cursa contracronometru.

Jucatorul are la dispozitie opt trasee predefinite. Totusi, lucrurile nu sunt atat de simple. Fiecare traseu devine tot mai greu de parcurs si numai cei care pot conduce Volkswagen-ul bine, vor trece de linia de sosire.

Alte detalii

Pentru a controla masina, utilizatorii vor trebui sa se foloseasca de ecranul tactil si accelerometrul din dotarea dispozitivelor. De exemplu, volanul se manevreaza prin inclinarea in stanga sau dreapa a iPhone-ului sau iPod-ului.

O caracteristica mult mai aparte o prezinta traseul real pe care producatorii l-au pus la dispozitia jucatorului. Daca cele opt  curse s-au inchiat, utilizatorul poate sa inceapa sofatul pe traseele din orasul propriu folosindu-se de Google Maps si GPS-ul dispozitivului.

Jocul se va lansa la mijlocul lunii martie 2009. Pretul lui Volkswagen Polo Challenge nu a fost anuntat. Descarcarea lui se face din magazinul online Apple, App Store.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea