Una din cele mai de succes productii de la Hollywood ale tuturor timpurilor, Terminator , devine joc pentru telefoanele Apple iPhone.

Reprezentantii companiei producatoare au declarat ca utilizatorii de iPod Touch se vor putea bucura si ei de joc, The Terminator fiind compatibil cu ambele dispozitive.

Versiunea Lite

Totusi, reprezentantii celor doua companii care au lucrat la noul joc, Big Head Games si Dark Horse Comics, au tinut sa precizeze ca noul Terminator este o versiunea "lite" care contine un numar limitat de nivele si functii.

The Terminator Lite este un simplu "preview" al jocului original care este disponibil in magazinul online Apple iTunes. Actiunea jocului pleaseaza utilizatorul in timpul dinaintea primelor filme clasice The Terminator. Jucatorul va trebui sa il caute pe John Connor si echipamentul special de calatorit prin timp. Totodata, utilizatorul va trebui sa il trimita pe Kyle Reese inapoi in timp pentru a o salva pe Sarah Connor de terminatorul T800.

Arme la discretie

Chiar si in versiunea Lite a jocului The Terminator, gamer-ul are la dispozitie o paleta destul de larga de arme explozive pentru a putea distruge valurile de Terminatori trimisi de reteau computerizata Skynet.

The Terminator Lite este disponibil in magazinul iTunes si poate fi descarcat gratuit. Versiunea originala a jocului costa 1,59 euro, adica in jur de 7 RON si este disponibila tot in magazinul online Apple.

The Terminator - demo

  •   2009-08-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii