Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza telefonul MTV

Nu este nici o greseala, MTV isi "branduiesc" un nou telefon cu sigla lor proprie. Asta daca nu aveai parte de destula muzica si fara MTV...

MTV-ul nu este la prima intamplare de acest gen, tot ei fiind cei care au facut echipa cu Sky si au lansat o editie limitate de multiroom box, special creat pentru fani.

ModeLabs fac treaba

De data aceasta in "ajutorul" celor de la MTV a venit ModeLabs, companie vinovata de design-ul pentru telefoane ca Hummer, Levi Strauss sau cea mai recenta "inventie", Tag Heuer Meridiist .

Terminalul este adresat in special publicului tanar (cum altfel) si se lanseaza prin SFR, al doilea mare operator de telefonie mobila din Franta, pe primul loc afandu-se Orange.

Lansarea da acces viitorilor utilizatori si iubitorilor de muzica la meniul MTV. Pana aici toate bune si frumoase. Din pacate, cel putin pentru inceput, acest telefon se va lansa doar in Franta.

MTV cu 3G

Terminalul este un slider care se poate mandri cu 3G, un ecran de 2,2 inchi, camera foto incorporata de 2 megapixeli si bineinteles player audio/video si recorder compatibil cu formate audio AAC si MP3. Transferul de date se face prin nelipsitul Bluetooth.

Numit MTV3.3, pentru ca telefonul este al treilea lansat de MTV, acesta vine si la bord cu un continut pre-instalat. Utilizatorul arela dispozitie videoclipuri, wallpapere si sonerii de apel special create DJ Cut Killer si jocuri ca MTV Cribs sau HotScan, care se bazeaza pe show-uri din programul MTV.

Data de 23 aprilie va insemna lansarea acestui terminal, care se va vinde pentru pretul de 49 de euro. Daca esti interesat, stii unde sa-l gasesti.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea