Stiinta & Tehnologie

#silent scope #konami #iphone #apple #ipod touch

Se lanseaza Silent Scope pentru iPhone

Japonezii de la Konami Digital Entertainment anunta lansarea lui Silent Scoop .

Jocul va fi disponibil atat pentru terminalele iPhone, cat si pentru playerele muzicale iPod Touch.

Originalul

Silent Scope nu este un joc nou, versiunea pentru iPhone si iPod Touch fiind o reeditare a originalului lansat de Konami in anul 1999. Stilul de joc este shooter combinat cu elemente de arcade .

Jucatorul va intra in pielea unui lunetist care are misiunea de a proteja familia presedintelui american care, se pare, a fost capturata de catre teroristi. Misiunea include salvarea tuturor membrilor si a presedintelui.

Utilizatorul are la dispozitie doua doua moduri de joc: Arcade Mod si Training Mode. Primul sistem include trei variante: Story, Shooting Range si Time Attack, iar modulul Training Mode ajuta jucatorul la antrenamentul de lunetist.

Adaptat pentru iPhone

Reprezentantii companiei declara ca jocul este usor de invatat pentru ca se foloseste de ecranul tactil al telefonului si de senzorii de rotatie si acceleromentrul sau.

"Suntem mandrii ca putem sa readucem in actualitate acest joc. Silent Scope va incanta orice jucator care iubeste stilul shooter si arcade si pune la dispozitia utilizatorului un set de arme care pot fi controlate foarte usor", a declarat Anthony Borquez, vicepresedinte a diviziei Konami Mobile & Online.

Silent Scope este deja disponibil pentru download in magazinul Apple App Store si costa in jur de 5,99 USD, adica aproximativ 20 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea