Stiinta & Tehnologie

#stick usb #telefon mobil #transfer continut #serviciu #orange

Se lanseaza serviciu de transfer de continut pentru telefoanele mobile

Orange lanseaza primul serviciu din portofoliul Orange Care : transferul de continut , agenda, mesaje, fotografii, muzica si alte informatii multimedia, de pe un telefon mobil pe altul sau pe un stick de memorie USB .

Serviciul transfer de continut este disponibil pentru toti utilizatorii de telefoane mobile din Romania.

Transfer pe bani

Transferul de continut din memoria unui telefon mobil in memoria altuia este tarifat cu 5 euro cu TVA, iar transferul acelorasi informatii pe un stick de memorie USB costa 3 euro.

Serviciul este compatibil cu orice model de telefon, disponibil in portofoliul Orange, iar operatiunea de transfer de continut se realizeaza rapid in magazinele Orange . Serviciul este initial disponibil in 50 de Orange shop-uri din tara si urmeaza a fi extins si in celelalte magazine.
Serviciu asemanator

Orange recunoaste importanta informatiilor stocate pe telefonul personal. De aceea, inca din anul 2005, asigura, prin serviciul SIM Agenda Back-Up, solutia de salvare a numerelor de telefon de pe cartela SIM pe serverul Orange in conditii de securitate si confidentialitate.

"De-acum utilizatorii de telefoane mobile se pot bucura de toate avantajele achiziyionarii unui telefon nou avand totodata acces facil la informatiile importante psstrate in vechiul telefon", declara Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea