Stiinta & Tehnologie

#scratch'n'vin #iphone #ipod touch #apple #app store #telefon mobil #joc

Se lanseaza Scratch 'n Win! pentru iPhone

Glyphic Entertainment, dezvoltator independent de jocuri pentru diferite platforme, de joc a anuntat lansarea lui Scratch 'n Win!.

Titlul este un joc compatibil cu terminalele Apple iPhone si playerele muzicale iPod Touch.

Loterie virtuala

Aplicatia a fost creata simplu, dupa modelul biletelor de loterie care se razuiesc. Pentru a descoperi castigul, jucatorul va trebuie sa faca aceasi miscare de "razuire" pe ecranul iPhone-ului.

La inceputul jocului, utilizatorul va avea la dispozitie doar 100 de dolari virtuali. Cu acestia isi va cumpara diferite bilete de loterie pe care va trebuie sa le razuiasca si sa castige mai multi bani. Premiile pot varia de la descoperirea unor simple perechi de monede pana la cele castigate prin  jocuri ceva mai complexe ca BlackJack. Totodata, utilizatorii vor avea ocazia sa parieze toate castigurile, dar sa riste sa le piarda.

Ecran tactil si senzori

Producatorii jocului au declarat ca pentru realizarea lui Scratch 'n Win! s-au folosit de tehnologia deja incorporata in orice terminal iPhone sau iPod Touch, ecranul tactil si senzorii de auto-rotatie.

"Suntem multumiti ca am reusit sa lansam Scratch ‘n Win! pentru iPhone si iPod Touch. Este un joc unic si am lucrat destul de mult la el in speranta ca va fi pe placul publicului care are la dispozitie zeci de feluri de bilete de loterie"
, a declarat G.R. Moore, CEO-ul Glyphic Entertainment.

Jocul poate fi descarcat din magazinul virtual Apple, App Store si costa 1,99 USD, adica aproximativ 7 RON. Reprezentantii companiei au mai spus ca jocul va fi disponibil in curand si pe site-ul oficial al producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea