Stiinta & Tehnologie

#app store #ipod touch #iphone #puzzle quest

Se lanseaza Puzzle Quest: Challenge of the Warlords pe iPhone

ong>TransGaming Inc, unul din cei mai buni dezvoltatori de jocuri pentru dispozotivele mobile si nu numai, anunta lansarea unui nou joc pentru iPhone.

Puzzle Quest isi continua seria cu un nou capitol , Puzzle Quest: Challenge of the Warlords, Chapter 1: The Battle of Gruulkar.

Pe capitole


Jocul Puzzle Quest: Challenge of the Warlords a fost pana acum disponbil pe alte dispozitive mobile. Aceasta a ajuns si pe iPhone, iar titlul va conetine trei capitole care se vor lansa periodic in magazinul Apple, AppStore.

Fiecare capitol in parte are o poveste proprie si poate dura pana la  douazeci de ore de joc. Povestea primului capitol prezinta un tinut numit Etheria care trebuie eliberat din mainile tiranului Gruulkar, conducatorul orcilor.

Cum faci?

Fiind un joc destinat telefonului Apple si playere-lor iPod Touch, Puzzle Quest: Challenge of the Warlords va fi controlat prin ecranul tactil a celor doua dispozitive. Totodata, accelerometrul din dotarea lor va fi si el de folos jucatorului.

"TransGaming doreste sa lanseze cele mai bune jocuri pentru iPhone si iPod Touch. Puntem spune ca noul Puzzle Quest va deveni in scurt timp cel mai bun joc de aventura care se gaseste la ora actuala in App Store ", a declarat Vikas Gupta, CEO-ul si presedintele companiei  TransGaming.

Primul capitol al jocului poate fi achizitionat din App Store la pretul de 9,99 dolari americani, adica 32 RON. Capitolele 2 si 3 se vor lansa tot in App Store in decursul acestui an.
  •   2009-01-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii