Stiinta & Tehnologie

#otto matic #alien invasion #apple #iphone #mac #ipod touch

Se lanseaza Otto Matic: Alien Invasion pentru iPhone

Pangea Software, una din cele mai mari companii independente producatoare de jocuri casual pentru sistemele Desktop, Mac si dispozitivele mobile anunta lansarea unui nou titlul pentru terminalul iPhone.

"Jocul va fi o reusita. Faptul ca vine cu subtilitatile unui film de categoria B si cu umor specific este un bonus. Este modelat dupa un serial care a rulat in anii '50", a declarat Brian Greenstone, presedintele Pangea Software.

Film SF de categoria B

In anul 1957 o flota de OZN-uri au venit de pe Planeta X pe Pamant. Din pacate aceste "farfurii zburatoare" se afla sub controlul unor extraterestii rai care rapesc oameni neajutorati pentru ai transforma in sclavi pe planeta lor.

Ca jucator vei intra in pielea celui care trebui sa ii salveze pe cei rapiti. Mai mult va trebui sa eliberezi intreaga planeta de musafirii nepoftiti. Lupta finala se va da pentru intreaga galaxie si va trebuie sa il infrunti pe cel care sta in spatele rapirilor, extraterestrul Giant Brain.

" Otto Matic este un joc-parodie. Combina perfect satira cu actiunea si stitlul retro de science-fiction. Am fost intodeauna un fan al filmelor SF de categoria B asa ca noi, cei de la Pangea Software, ne-am straduit sa realizam un joc care sa distreze lumea"
, a mai declarat Brian Greenstone.

Joc de Mac

Primul joc Otto Matic: Alien Invasion a fost lansat pentru Mac-urile de la Apple si este unul din cele mai de succes jocuri casual pentru aceste sisteme. Actiunea noului joc nu difera cu mult de cea de pe Mac, dar a fost adaptata pentru un dispozitiv mobil cu ecran tactil.

Jucatorul are la dispozitie 10 nivele cu lumi noi redate in 3D, 25 rase diferite de extraterestrii, sapte moduri de arme si atacuri si multa actiune.

Otto Matic: Alien Invasion este disponibil pentru download in magazinul online Apple, App Store. In prezent jocul are un pret promotional de 4,99 USD (aproximativ 16 RON).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea