Stiinta & Tehnologie

#windows phone #telefoane mobile #romania #windows mobile 6.5

Se lanseaza noi telefoanele cu Windows

Microsoft anunta lansarea la nivel global a unei noi serii de telefoane "Windows phone". Aceasta este prima serie de terminale cu  Windows Mobile 6.5, cea mai noua versiune software Microsoft pentru telefoane mobile.

Avand un terminal cu sistemul de operare Windows consumatorii beneficiaza printre altele de ecran tactil si conexiune rapida la Internet.

Telefoane cu Windows

Microsoft, in parteneriat cu Orange, Vodafone si Cosmote, va lansa local telefoane din gama Windows phone pe 20 octombrie 2009 , oferind consumatorilor in urmatoarele saptamani: HTC Diamond 2, Touch Pro 2, Touch 2, HD2, Samsung Omnia 2 , LG GM750 si Toshiba TG01.  In Europa vor fi disponibile MDA Vario V, MDA Compact V, si HTC Touch 2 prin Deutsche Telekom pe o serie de piete europene, Acer F1 s L1, HTC Touch Diamond2, LG GM750 si Samsung Omnia 2 toate prin SFR in Franta. Modelele TMN Bluebelt 2 si TMN Silverbelt, produse de ZTE si Samsung Omnia 2 si Omnia Lite se vor lansa prin TMN in Portugalia.

Tot in Europa Microsoft prezinta htc touch diamond2 prin Vodafone in Germania, Franta, Spania, Olanda, Australia, Africa de sud, Europa Centrala, HTC Touch Pro2 prin Vodafone in Marea Britanie si Elvetia, LG GM750 prin Vodafone in Germania, Marea Britanie, Spania si Olanda, Samsung Omnia 2 prin Vodafone in Franta, HTC Touch2 prin Orange va fi disponibil saptamanile viitoare in Franta, Spania, Polonia, Elvetia si Slovacia si HTC Touch Pro2 prin Orange va fi disponibil in curand in Franta, Marea Britanie si Slovacia.

In America de Nord, compania americana prezinta modelele HTC Pure prin AT&T, HTC Imagio si HTC Ozone prin Verizon Wireless, Samsung Intrepid va fi disponibil prin Sprint pe 8 octombrie 2009, iar HTC Tilt 2 va fi disponibil prin AT&T tot din 8 octombrie 2009.

In Asia, terminalele cu Windows Mobile lansate vor fi XTE X60 prin China Unicom, Touch Diamond2 prin Telstra, iar urmatoarele terminale sunt disponibile fara abonament: Acer E1, C1, F1, ASUS M20, HTC Snap, HTC Touch Pro2, HTC Touch Diamond2, HTC Touch2, LG GM730, LG GM550, samsung omnia ii si Samsung Omnia Pro .

Windows Mobile 6.5 cu noi servicii

Noul sistem de operare Microsoft vine cu o serie de imbunatatiri printre care se numara o noua experienta Windows cu feed-uri despre "Ce e Nou" si partajare de fotografii cu ajutorul Windows Live catre retele  sociale: Twitter, Facebook, My Space si Flickr sau browserul Windows Internet Explorer cu un design nou si cu Adobe Flash care ofera acum o mai buna experienta de browsing comparabila cu cea de pe PC.

Totodata, Windows Mobile 6.5 ofera o mult mai buna aplicatie pentru mail si posibilitatea de a accesa mai multe conturi de mail prin intermendiul Outlook Mobile/Exchange sync, posibilitatea de a folosi PowerPoint, de a deschide si edita documente Word si Excel prin intermediul Microsoft Office Mobile si posibilitatea de sincroniza documente cu telefonul prin Windows Live Media Manager si a de a deschide fisiere media prin intermediul Windows Media Player.

Prin lansarea acestor noi telefoane, Microsoft lanseaza si alte servicii care aduc valoare adaugata consumatorilor. My Phone este un serviciu gratuit care ajuta oamenii sa isi organizeze si sa isi protejeze informatiile stocate pe telefon si ofera posibilitatea de a recupera informatii in cazul pierderii sau distrugerii terminalului.

De asemenea, odata cu noile telefoane se lanseaza si Windows Marketplace for Mobile, serviciu care ofera posibilitatea de a gasi usor si apoi de a cumpara aplicatii pentru telefoanele mobile atat pentru birou, cat si pentru divertisment. Toate aplicatiile cumparate sunt certificate Microsoft si functioneaza pe telefoane din seria Windows phone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea