Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #apple iphone #kamicrazy

Se lanseaza KamiCrazy pentru iPhone

Fluid Pixel Limited, dezvoltator independent de continut pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea unui nou joc.

KamiCrazy va fi disponibil atat pentru telefonul Apple, iPhone-ul, cat si pentru dispozitivele iPod Touch .

Puzzle cu actiune


Titlul se bazeaza pe elemente de puzzle amestecate cu cele de actiune. Producatorul mentioneaza ca KamiCrazy este o combinatie a unor jocuri mai celebra ca Lemmings, Enigmo si Pitfall.

Pentru ca acesta este destinat dispozitivelor cu ecran tactil , KamiCrazy se va folosi de aceste elemente. Totodata, accelerometrul din dotarea iPhone-ului si iPod-ului Touch este si el folosit in timpul jocului.

KamiCrazy este primul joc pentru dispozitivele Apple a celor de Fluid Pixel Studios. Compania spera ca acesta sa aiba succes si sa fie primul dintr-o serie de multe altele.

Povestea lui KamiCrazy

Utilizatorul va intra in pielea unui soldat Kami, care va trebui sa isi conduca camarazii printr-o serie de misiuni periculoase prin jungla. Jucatorul trebuie sa ajunga inapoi la nava viu si nevatamat.

Stuart Varrall, fondatorul companiei Fluid Pixel Studios declara ca: "Este un joc foarte interactiv si distractiv . Stilul va incanta utilizatorii, iar jocul este asimilat foarte repede".

KamiCrazy este disponibil in iTunes si poate fi descarcat gratuit in versiunea cu 8 nivele. Pentru versiunea "full", cu 40 de nivele, utilizatorul trebuie sa plateasca suma de 3,99 dolari americani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea