ong>Big Head Games, companie independenta de dezvoltare continut pentru dispozitivele mobile a anuntat lansarea unui nou joc.

Retro va fi disponibil doar pentru iPhone si se gaseste in magazinul virtual Appstore .

Stil retro


Asa cum ii spune si numele, noul joc combina mai multe stiluri si titluri vechi intr-o singura compilatie . Dar jocul nu se desfasoara indepedent, ci utilizatorul are o misiune.

Retro este un joc science-fiction, iar actiunea lui se pliaza pe acest gen. Intr-un viitor destul de apropiat oamenii de stiinta s-au apucat de a recrea energia solara. Din pacate, experimentele lor duc la o supernova, iar misiunea jucatorului este sa salveze toti oamenii de stiinta aflati in laboratoarele de experimentare.

Caracteristici

Retro dispune de 23 de misiuni pe suprafata sau pe orbitele mai multor planete si un sistem de control care permite utilizatorului sa manuiasca nava sau personajul din joc prin inclinarea iPhone-ului, adica folosirea accelerometrului.

Jocul primeste comenzi si prin ecranul tactil. Totodata, cele 23 de misiuni includ si porti cu laser si portaluri de teletransport.

Utilizatorii vor putea sa procure jocul prin magazinul online Appstore in jurul sarbatorilor. Pretul lui Retro nu a fost anuntat. In luna ianuarie, Big Head Games va mai lansa si jocurile Pure Pool si ISC Snooker pentru iPhone, iar in februarie jocul 1944 D-Day.
  •   2008-12-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii