Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza HTC Diamond in versiune alba

Compania coreeana HTC a anuntat lansarea modelului in versiunea alba.

Gurile rele vorbesc deja de aseamanarea cu iPhone-ul, dar Samsung Omnia a imbracat si el haina alba la cateva luni dupa lansare.

"Diamantul alb" HTC

Specificatiile tehnice ale lui HTC Diamond au ramas neschimbate, singura diferenta fiind culoare carcasei. Astfel, telefonul ramane cu interfata rapida 3D TouchFlo incorporata.

Terminalul masoara 102 mm x 51 mm x 11,5 mm si cantareste 110 grame, are un ecran de 2,8 inchi sensibil la atingere, de rezolutie VGA (640 x 480 pixeli).

Este sustinut de un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional. Are memorie de 256 MB si memorie RAM de 192 MB, plus 4 GB spatiu de stocare .

Conectivitate buna

Diamond-ul alb vine blindat cu o conectivitate HSDPA/WCDMA (Europa/Asia: 900/2100 MHz, pana la 384 kbps up-link si 7,2 Mbps down-link) si Wi-Fi. Are doua camere foto , una de 3,2 megapixeli cu autofocus si una VGA pentru videoconferinte .

Nu ii lipseste nici receptorul cu functii aGPS, are Bluetooth 2.0 cu EDR si port USB, HTC ExtUSB, adica iesire USB si mufa de casti intr-una, microfon incorporat, difuzor si radio FM. In mod teoretic bateria de 900 mAh rezista pana la 330 de minute de convorbiri si 396 de ore in modul standby.

Pretul lui HTC Diamond alb este de 550 de euro si va fi lansat pe piata mondiala in luna octombrie a acestui an. Totusi, inca nu se stie va prima piata romaneasca aceasta noua versiune.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea