Stiinta & Tehnologie

#ecran tactil #telefon mobil #joc #apple #ipod touch #iphone #dreams

Se lanseaza Dreams pentru iPhone

Playora Ltd, o companie nou venita in industria de jocuri pentru dispozitive mobile anunta lansarea lui Dreams pentru terminalele iPhone.

Jocul va fi compatibil si cu playerele muzicale Apple iPod Touch .

Joc online

Initial, Dreams a fost disponibil pe site-ul DifferenceGames.com si era un simplu joc flash in care utilizatorul trebuia sa gaseasca diferentele dintre doua imagini.

Versiunea pentru iPhone si iPod Touch nu va fi prea diferita de original. Jucatorul va trebuie sa gaseasca diferentele dintre o pereche de imagini dintr-o serie mai larga de fotografii.

Fiind vorba de dispozitive cu ecran tactil , Dreams va putea fi controlat de utilizator foarte simplu prin display-ul sensibil la atingere. Daca imaginile se repeta, jucatorul va trebui sa gaseasca un nou set de diferente.

Disponibil pentru download


"Dreams este un joc formidabil pentru iPhone si iPod Touch si suntem chiar mandri ca putem sa extindem acest joc si pentru aceste dispozitive"
, a declarat Matt Spall, managerul general al Playora.

In prezent, jocul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al producatorului. Nu se stie daca ulterior va fi pus sub sistem contra-cost.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea