Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #java #magic kingdom #disney #disneyland kart racer

Se lanseaza Disneyland Kart Racer pentru mobile

ong>Disney Mobile Games Studios si Disney Interactive Studios isi lanseaza propriul joc de curse numit Kart Racer .

Titlul va fi compatibil cu toate telefoane mobile care au incorporata platforma Java.

La intrecere cu Tinkerbell


Desi un joc de curse, accentul nu este pus pe masini ci mai mult pe cunoscutele personaje Disney, actiunea in stil arcade si interactiunea cu mediul propus de joc. Utilizatorul va calatori prin parcul de distractii si va vizita o serie de atractii, astfel avand acces la noi nivele si piste de curse.

Space Mountain duce jucatorul in galaxie lasandu-l sa calatoreasca pe diferite planete, iar corabia piratilor Black Pearl ii va purta pe utilizatori in Golful Piratilor din Caraibe. Jucatorul are la dispozitie sase personaje de rase diferite, fiecare cu abilitati si sisteme de power-up unice. pune la dispozitie si patru teme diferite bazate pe atractii reale din parcul Disney.

Caracteristici

Disneyland Kart Racer dispune de doua moduri de joc, Arcade mode care contine si sistemele de si trasee de curse prestabilite, iar jucatorul poate accesa noi locuri si piste. Pe de alta parte, modul Quickplay trimite utilizatorul in curse foarte rapide si pot alegeun singur personaj din cele sase.

Jocul va fi disponibil in lunile urmatoare pe site-ul oficial al producatorului sau trimitand un mesaj text la un prestabilit. Reprezentantii companiei nu au declarat pretul lui Disneyland Kart Racer.
  •   2009-05-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii