Stiinta & Tehnologie

#circuit defenders #ipod touch #iphone #apple

Se lanseaza Circuit Defenders pentru iPhone

circuit Defenders va putea fi achizitionat atat de utilizatorii iPhone-ului, cat si de cei care detin un player muzical iPod Touch.

Sector 3, compania independenta producatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, a anuntat disponibilitatea lui Circuit Defensers in magazinul App Store .

Adaptare dupa original

Totusi, jocul circuit defenders nu este o idee originala, aceasta avand la baza un joc mult mai vechi numit Tower Defence. Producatorii declara ca Circuit Defense a preluat doar stilul de joc si nu actiunea originalului.

Povestea lui Circuit Defense este destul de simpla. Un virus a reusit sa se infiltreze in computerul personal prin porturile de comunicare, iar acum incearca sa distruga procesorul. Trebuie sa dezifectezi calculatorul inainte ca virusul sa opreasca tot sistemul.

Comenzi si caracterisitici

Pentru ca este un joc destinat dispozitivelor iPhone si iPod Touch, jocul va putea fi control prin ecranul tactil a celor doua. Totodata, utilizatorii vor putea face diferite actiuni prin inclinarea dispozitivelor, ajutandu-se de accelerometrul din dotarea lor.

Jocul Circuit Defensers poate fi achizitionat din magazinul online Apple, App Store . Aceasta costa 9,9 RON si poate fi descarcat in doua versiuni, cea Lite si cea Full, fiecare dintre ele fiind diferita. Versiunea Lite are doar 5 circuite si doar 2 nivele de joc.

  •   2009-02-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, consultantul Marius Focsa: Cum te poate ajuta primul Info Point gratuit pentru afaceri

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa, business consultant

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare