Stiinta & Tehnologie

#handygames #germania #bavaria #apple #iphone #ipod touch #telefon mobil #joc #beershooter

Se lanseaza BeerShooter pentru iPhone

, unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru mobile din Germania anunta lansarea lui pentru .

Pentru fanii Bavaria

Reprezentantii companiei declara ca jocul este dedicat tuturor celor care stiu sa se distreze la zilele de sarbatoare din Bavaria, celor care le place berea sau muzica specifica acestei sarbatori.

Actiunea jocului este simpla: o chelnerita trebuie sa duca bere tuturor clientilor din localul in care lucreaza. Totusi, pe masura ce jocul avanseaza, va fi din ce in ce mai greu ca jucatorul sa reuseasca sa satisfaca toti clientii si trebuie sa gaseasca alte metode de adus berea la nasul clientului. Ai la dispozitie arme speciale, catapulte sau bazooka care vor arunca berea direct in halbele celor prezenti la masa. Scorul cel mai bun se poate inregistra online pe site-ul special realizat pentru acest joc.

Catacteristici

Jocul vine sa o actiune si atmosfera unica, coloana sonora originala din Bavaria, vocile personajelor cu accentul specific bavarez, taste virtuale usor de controlat si intuitive, sistem de pastrare a scorului local si international.

BeerShooter pentru . Jocul poate fi descarcat online din magazinul virtual Apple iTunes si costa 0,79 euro, adica aproximativ 4 RON.

BeerShooter pentru iPhone ~ trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea