Stiinta & Tehnologie

#scuola politecnica di design #elevi #studenti #cursanti

Scuola Politecnica di Design vrea elevi

Scoala de design “ Scuola Politecnica di Design ” si Alfa Romeo au anuntat ieri ca vor acorda burse pentru participarea la cursul Car Design Master, care va incepe in octombrie anul acesta, pe 22, si se va incheia in octombrie 2009. Scopul este de a selecta cei mai buni cursanti , oferindu-le pregatire alaturi de cei mai buni designeri de automobile. Dupa doi ani de colaborare cu Audi si provocatoarele experiente cu brandul Alfa Romeo, scoala de design  atrage acum atentia asupra brandului Lamborghini, cunoscut pentru sportivitatea, exclusivitatea si caracterul extrem al modelelor sale.

Participantii din lumea intreaga vor avea ocazia sa creeze, sub indrumarea profesorilor acestei scoli si a sefului de design al Lamborghini, Filippo Perini, o noua masina concept. De asemenea, “invataceii” vor putea afla mai multe informatii despre cei mai cunoscuti designeri, avand ocazia sa viziteze centre de design, muzee, expozitii, precum si sediul central al Lamborghini, din Sant’Agata, Modena. Limba oficiala in care va fi sustinut acest curs este engleza.

Pot participa la acest curs cei care au deja o diploma de la scoli / universitati de design, inginerie ori arhitectura sau persoanele cu experienta in designul de automobile. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-urile: lamborghini@scuoladesign.com si //www.scuoladesign.com/master-car-design/eng/programma_en.html.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea