Stiinta & Tehnologie

#apple #smartphone ieftin #design iPhone

Schimbari minore ale designului pentru noul iPhone

Sa fie noul iPhone 5S sau iPhone-ul ieftin despre care se zvoneste ca va fi lansat la un pret relativ mic, 99 de dolari? Nimeni nu stie cu siguranta, intrucat Apple nu a comentat fotografiile, insa site-ul fanaticfone.com publica cateva imagini cu ceea ce ar putea fi urmatorul smartphone al companiei.


Imagini cu noul iPhone 5S continua sa apara pe internet. De data aceasta sunt ceva mai detaliate si privesc partea frontala a smartphone-ului. La prima vedere, schimbarile sunt minore, fiind sesizabile doar adevaratilor fani.

Potrivit sursei citate, marimea ecranului si distanta dintre marginile telefonului si display sunt aceleasi cu cele ale actualei versiuni. Touchscreen-ul Digitizer a fost regandit, iar banda flex pentru display este mai lunga decat la iPhone 5.



Mici diferente se mai observa si in partea de sus a ecranului, aceasta fiind mai groasa decat actualul model, in timp ce in partea de jos se observa cum orificiul pentru surub este mai mare la iPhone 5S decat la iPhone 5.

Avand in vedere ca nu exista o confirmare oficiala, aceste poze ar putea fi false ori ar putea reprezenta viitorul smartphone mai ieftin, cu carcasa din plastic, despre care se zvoneste ca va fi scos in aceasta toamna pe piata.



Sursa foto: ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea