Stiinta & Tehnologie

#romania #rechemari #marci auto

Sase marci auto au facut rechemari si in Romania

Cred ca ne amintim cu totii de avalansa de rechemari pe care le-au anuntat marii producatori auto inca de anul trecut. Iar Romania a fost si ea implicata in astfel de actiuni.

Sase marci dintre cele care au practicat rechemari sunt prezente si pe piata noastra. Este vorba de Toyota, Opel, Renault, Volvo, Peugeot si Nissan.

Toyota Romania
a rechemat 11.835 de masini pentru renumita problema la pedala de acceleratie, iar acum a anuntat o noua rechemare pentru modelul Land Cruiser 150, din cauza posibilitatii de aparitie a fenomenului de derapare a rotilor din spate.

Opel Romania nu a transmis cate masini au fost rechemate pentru probleme la sistemul de directia in cazul lui Antara.

Renault a rechemat 1.073 de unitati hatchback si Sport Tourer (break), fara coupe, pentru inlocuirea pretensionatorului la centura de siguranta.

Volvo a chemat in service 446 de exemplare XC90, fabricate in 2007, 2008 si 2009 pentru repararea conductei de alimentare a sistemului de servodirectie.

Peugeot – Trust Motors, importatorul Peugeot, a chemat pentru reparatii la pedala de acceleratie (pltaforma tehnica comuna cu Toyota Aygo ) 13 unitati Peugeot 107 .

Nissan a rechemat 71 de masini Micra, din cauza unor mici probleme la airba-ul pasager.

Dupa cum reiese si din analiza realizata de 0-100.ro, majoritatea campaniilor de rechemare au avut ca punct de plecare marea rechemare Toyota la nivel mondial, care a afectat, implicit, si tara noastra.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea