Stiinta & Tehnologie

Sandero scos la plimbare in Romania

Cu putin inaintea lansarii oficiale in Romania, Sandero a iesit la plimbare pe strada, nedeghizat. Pentru aceste prime imagini cu hatch-ul "in carne si oase" trebuie sa le multumim celor de la Courage's blog, dar si baietilor de la daciasandero.net, care le-au preluat.

sandero Dacia Sandero va fi oferit in cinci variante de echipare: Sandero, Ambiance, Preference, Laureate si Prestige. Dintre dotari mentinam bara fata/spate in culoarea caroseriei, jante de 15”, antidemaraj electronic, airbag sofer, ABS cu AFU, centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime, 3 tetiere spate. Apoi, in functie de versiune, lista dotarilor este completata cu jante din aliaj, volan imbracat in piele, proiectoare de ceata, inchidere centralizata, radio CD cu MP3, geamuri electrice, aer conditionat , airbag pasager si computer de bord.

Sandero va fi oferit in opt variante de culori metalizate si trei nemetalizate.

sanderoDacia va incepe comercializarea modelului hatchback la sfarsitul lunii iunie - inceputul lui iulie, la un pret ce nu va depasi 9.500 de euro pentru cea mai echipata versiune.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea