Stiinta & Tehnologie

Samsung X830 - un telefon mobil cu design "iPod"

Sam
sung a anunţat noul telefon- Mp3 care se apropie foarte mult de ceea ce reprezintă Apple's iPod Shuffle. două pe fiecare rand. Telefonul se deschide prin rotire pentru a accesa tastatura. La închidere, player-ul de muzică este controlat printr-o ţă cu scroll similară cu cea din seria Apple iPod.

Unele surse spun că are 1GB de memorie internă, altele susţin că doar versiunea comercializată în Coreea va dispune de această memorie şi că modelul care va ajunge în străinătate are doar 82 MB de memorie, o veste proastă pentru un telefon care promite mult, Samsung neanunţand existenţa unui slot de memorie.

Ecranul TFT, cu 256K culori, are o mărime de 32 x 19 mm ş i poate afişa o rezoluţie de 128 x 220 pixeli. Partea de multimedia oferă utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii cu camera de 1,3 megapixeli la rezoluţia de 1280 x 1024 pixeli. Player-ul pentru muzică recunoaşte formatele OGG, WMV şi Mp3 (fişiere Mp3 pot fi folosite şi ca tonuri de apel), are un egalizator cu 5 benzi pentru ajustarea calităţii sunetului şi dispune de efecte de surround 3D. Conectivitatea este asigurată de Bluetooth pentru transfer wireless şi USB 2.0 pentru conectarea directă la PC. Bateria este Li-Ion de 800 mAh şi asigură pană la 120 de ore în mod stand-by şi maximum 3 ore vorbite.

" Vorbire /Stand-by de doar 3/120 ore?! Bănuiesc că asta se traduce în faptul că poţi asculta în jur de 3-4 ore de muzică şi dacă eşti norocos îţi mai răman 30 de minute sau mai puţin de vorbit la mobil. Cred că renunţ din start", spune un anonim.
  •   2006-10-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii