Stiinta & Tehnologie

#samsung #wave 723 #bada

Samsung Wave 723 a fost prezentat oficial

Telefonul mobil Samsung Wave 723, cel mai nou smartphone care opereaza pe propria platforma denumita Samsung Bada, a fost prezentat oficial. Prin lansarea modelului Wave 723 , compania va oferi un terminal care se adreseaza unui segment larg de utilizatori.

Samsung Wave 723 dispune de un ecran TFT-LCD "crystal clear" cu o diagonala de 3,2 inch, care afiseaza o interfata centrata pe aplicatii. Aceasta permite utilizatorilor sa acceseze direct servicii utile. Social Hub ajuta utilizatorul sa isi organizeze mai usor continutul de pe terminal. Aceste functii sunt imbunatatite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi ce ofera viteze rapide de download, iar utilizatorii au acces la Internet de la distante mari.

Smartphone-ul este ideal pentru aceia care sunt in continua miscare si doresc sa-si impartaseasca momentele importante din viata . Samsung Wave 723 ofera acces direct si usor catre magazinul Samsung Apps pentru navigare, achizitionare si descarcare de aplicatii gratuite si premium.

Platforma Bada este punctul central si permite dezvoltarea libera a aplicatiilor de orice tip. Samsung Wave 723 este dezvoltat pe platforma bada SDK 1.1. Aceasta dispune de functia de scalare Auto-UI cu ajutorul careia dezvoltatorii de aplicatii pot reproduce aplicatii care sa functioneze pe Wave 723 de pe platforma deja creata, Bada Applications, cu un efort minim.

Dotat cu cea mai noua tehnologie Wi-Fi (802,11 b/g/n), Samsung Wave 723 poate descarca fisiere la viteze mari in timp ce utilizatorii acceseaza retele de la distante mari. Dispune de un proces simplificat de descarcare asa incat utilizatorul poate lua aplicatia dorita in cel mai scurt timp posibil. Utilizatorii se pot bucura de profilul centrat pe aplicatii al telefonului Wave 723 fara sa astepte ca aplicatiile sa se descarce.

Altfel, Samsung Wave 723 are o grosime de 11,8 mm, iar partea din spate are textura metalica de culoarea neagra, oferindu-i un aspect modern si lucios. Mai mult, modelul vine cu o husa de piele care protejeaza telefonul. Materialul natural al husei reprezinta contrastul perfect la invelisul de metal al telefonului. Samsung Wave 723 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea