Stiinta & Tehnologie

#samsung s8300 #ultratouch #amoled #ecran tactil #touchscreen #romania

Samsung UltraTOUCH, oficial in Romania

samsung electronics romania anunta lansarea pe piata locala a modelului UltraTouch.

" UltraTOUCH completeaza portofoliul de telefoane Samsung full- touch prezente pe piata din Romania in dorinta de a acoperi stiluri diferite si complexe de viata", a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics Romania.

Prezentat la MWC 2009

Terminalul Samsung S8300 UltraTouch a fost prezentat pentru prima oara publicului in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009, ce a avut loc in luna februarie in Barcelona.

Samsung S8300 UltraTouch este un slider care masoara 110 x 51,5 x 12,7 mm si are ecran de 2,8 inch AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode, sensibil la atingere si rezistent la zgarieturi. Ecranul AMOLED este mult mai economic decat cel OLED (Organic Light Emitting Diode). Terminalul are doua camera foto , una de rezolutie VGA pentru teleconferinte care poate face inregistrati cu 30 de fps si a doua are 8 MP, dispune de autofocus flash dublu LED, plus functii geo-tagging.

Alte detalii

Samsung S8300 UltraTouch
dispune si el de interfata TouchWiz si are 80 MB memorie interna care poate fi marita pana la 16 GB cu un card microSD. Telefonul are player muzical si radio FM cu RDS. La capitolul conectivitate, telefonul suporta GPRS, EDGE, HSDPA, Bluetooth 2.1 si USB 2.0.

"Datorita designului sau redefinit, Samsung Ultra Touch devine elegantul nostru erou full-touch in cadrul Mobile World Congress, demonstrand inca o data ca telefoanele Samsung ocupa un loc de frunte in ceea ce priveste stilul"
, a declarat JK Shin, vicepresedinte executiv si directorul Diviziei Mobile Communication in cadrul Samsung Electronics.

Samsung UltraTouch va fi disponibil la un pret de aproximativ 1.700 RON, in magazine partenere Samsung si la operatorii de telefonie mobila locali. In prezent, samsung s8300 ultra touch face parte din oferta Vodafone Romania, iar pretul de pornire este de 329 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea