Stiinta & Tehnologie

#elegant edition #mid-range #slider #s7350 #samsung ultra s

Samsung UltraS S7350, in editie speciala

Coreeni de la Samsung lanseaza inca un terminal in editie speciala . De aceasta data au ales modelul UltraS S7350, care este disponibil in Coreea in versiunea " Elegant ".

Recent, Samsung a mai prezentat cateva modele in editii speciale, Samsung Preston si C3050 in varianta Charming by Ti Sento si Samsung Star S5230 in editia speciala Zadig & Voltaire.

Samsung UltraS S7350 Elegant


Numele complet al noului terminal este Samsung Anycall UltraS S7350H Elegant Edition . De la argintiul si negrul standard in care era disponibil, noua versiunea este de culoare roz si vine cu anumite teme si wallpaper-uri in aceleasi nuante. Samsung UltraS S7350 Elegant este destinat segmentului feminin de utilizatori si vine la pachet cu o husa de piele de culoare roz care are si oglinda. Asa cum era de asteptat, specificatiile tehnice ale acestui telefon mobil raman neschimbate.

Terminalul este un slider care masoara 109 x 50,3 x 12,6 mm si cantareste 110 grame. Are ecran de 2,6 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 400 px si suport pentru 16 milioane de culori. Telefonul face parte din categoria de modele mid-range.

Alte detalii

La capitolul conectivitate Samsung UltraS S7350 dispune de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA, Bluetooth versiunea 2.1 cu tehnologia A2DP si USB/microUSB, versiunea 2.0.

Desi un mid-ranger, modelul vine cu o camera foto de 5 MP cu flash LED, autofocus si tehnologii speciale de captare foto. Mai mult, Samsung S7350 are suport pentru formate DviX/XviD. Versiunea originala a terminalului poate fi achizitionata si in Romania la un pret aproximativ de 1.100 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea