Stiinta & Tehnologie

Samsung SGH-G810 isi administreaza un premiu EISA

Daca tot vorbim de premii si impartirea lor, incep sa explic cum sta treaba cu EISA . EISA este o asociatie formata din 50 de publicatii cu un interes special pentru multimedia, din 19 tari europene, inclusiv Serbia.

EISA este cunoscuta la nivel international, iar European EISA Awards se decerneaza in luna iunie al fiecarui an. Astfel editorii tuturor publicatiilor se intalnesc pentru a decide care dintre produsele regasite in cursul anului in acele publicatii va primi un premiu EISA.

Un Samsung mandru

Samsung Electronics, unul dintre liderii mondiali in productia de telefoane mobile se bucura de obtinerea, de catre modelul Samsung SGH-G810, smartphone-ul cu capacitati foto , premiului "European Photo Phone 2008-2009" oferit de EISA (European Imaging and Sound Association).

Samsung G810 si-a administrat acest premiu datorita imaginii de calitate superioara pe care telefonul in cauza a reusit sa o capteze cu camera foto din dotare.

"Este un telefon sau o camera foto. In urma cu doar cativa ani, caracteristicile lui SGH-G810 ar fi fost de neimaginat in cazul oricarui gadget, in afara unei camere foto. Intr-un mod spectaculos, telefonul reuseste sa arate, in acelasi timp, elegant dar si robust." au declarat reprezentantii EISA.

Ce stie G810

Terminalul premiat are o camera foto de 5 megapixeli cu zoom optic de 3x, zoom digital de 4x si flash Xenon. Bineinteles ca nu ii lipseste nici functia de detectare a fetei, stabilizatorul de imagine, ISO de pana la 800, modul macro, panoramic si mosaic cu functie multi-shot.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Symbian versiunea 9.2 S60 editia a 3-a, dispune de conectivitate Wi-Fi si are functii de GPS. G810 are ecran de 2,6 inch cu 262.000 de culori si rezolutie QVGA si player muzical ce suporta formatele MP3, AAC, AAC+, AAC+(e), WMA, AMR si RA.

Geesung Choi, presedintele Samsung Telecommunication Business, a declarat ca: "Acest premiu reprezinta o importanta recunoastere a progresului realizat de Samsung in cazul telefoanelor multimedia care au devenit foarte populare printre consumatorii europeni. Prin intermediul lui SGH-G810, Samsung va continua sa ofere cele mai bune solutii multimedia in cadrul unui design atractiv pentru a satisface cerintele utilizatorilor de telefoane mobile din Europa."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea