Stiinta & Tehnologie

Samsung SGH-F210 Review

Ti se pare ca ai o senzatie de deja-vu? Esti indreptatit, pentru ca desing-ul "noului" model

Samsung nu este atat de nou precum s-ar putea crede, iar pentru ca acest lucru sa se vada, nu trebuie sa fii un expert intr-ale telefoanelor mobile. Sunt convinsa ca in ultimul an, un alt telefon Samsung care foloseste mecanismul "briceag" v-a atras atentia, iar motivul era evident forma originala si bizara in acelasi timp a acestuia. Atunci era vorba de modelul , care in ciuda aspectului ciudat a venit cu o multime de noutati in plan multimedia. Samsung nu a batut pasul pe loc, iar urmasul acelui model e mai destept si a scapat de toate problemele "genetice".

Aparente inselatoare

Design-ul modelului foto .

Roata morii se-nvarteste...

Navigarea prin meniurile multimedia se face cu ajutorul rotitei de control de pe carcasa oglinda. Aceasta solutie pare destul de precisa, dar daca invarti foarte rapid si eventual si in directii opuse, aceasta isi pierde din precizie si "ameteste" putin. Pentru cei mai conservatori, aceasta are si rol de joystick in cinci pozitii (sus, jos, stanga, dreapta si mijloc "OK") sau poate avea functii de control multimedia atunci cand telefonul este inchis.

Telefonul-MP3-player este prevazut si cu un buton pentru blocarea intregii tastaturi, plasat pe partea dreapta a telefonului. Cealalta latura este intrerupta doar de butoanele de volum. Partea inferioara a telefonului se poate detasa astfel incat castile incluse in pachet sa poata fi conectate. Surprinzator pentru un telefon muzical, dar explicabil prin dimensiunile reduse F210 nu include o solutie separata pentru redarea melodiilor, ci doar difuzorul folosit pentru apeluri. Ecranul de 128 x 220 pixeli suporta 262.000 culori si desi pare sa ofere claritate si vizibilitate buna, are marele dezavantaj al unei dimensiuni reduse si al unei forme dreptunghiulare, foarte ingusta, care nu permite nici macar afisarea completa a meniurilor. Degeaba suporta telefonul compatibilitate EDGE si GPRS pentru ca e greu de crezut ca va vrea cineva sa navigheze online cu acest telefon.

Zambet/Grimasa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea