Stiinta & Tehnologie

Samsung SCH-W480, telefon mobil cu zoom digital 4x

Daca ieri aflam de Sony Ericsson si telefonul lor cu o foto de 8 megapixeli , iata ca cei de la Samsung se straduie sa prinda si ei din urma trenul cu un nou produs.

Numit Samsung SCH-W480, are o prezentare usor incurcata si anume "camera foto cu functii de telefon mobil". Dar daca stam bine sa ne gandim Samsung G800 nu era nici el departe de acesta descriere.

G800 ~ W480

Si acum ar trebuie sa punem in valorea acel zoom digital de 4x, dar este doar digital, terminalul SCH-W480 pastrand aceasi carecteristica ca a lui G800, de zoom optic 3x.

Daca e sa ne luam dupa desing-ul telefonului vom gasi multe asemanari intre W480 si G800, mai ales ca ambele telefoane par la fel de robuste, ambele sunt slidere si ambele au camera foto de 5 megapixeli .

Dar spre diferenta de G800, W480 are acest zoom digital de 4x. Acestui model nu ii lipseste nici flash-ul LED, auto-focus si functiile de detectare a fetei.

Coreea are intaietate

Dar sa vedem ce mai poate acest telefon. Pe lista de specificatii tehnice ale lui Samsung W480 putem trece roaming global , pentru ca telefonul functioneaza in retele WCDMA/GSM.

Terminalul are player muzical incorporat si capacitati de redare video, din pacate nu se stie in ce formate. Nu se stie nici memorie interna a telefonului, dar W480 suporta card microSD de pana la 8 GB. La capitolul conectivitate sta si el foarte bine, pentru ca acest Samsung dispune de HSDPA, adica 7,2 Mbps viteza de download. Cat despre trasnferul de date, telefonul are Bluetooth.

Samsung W480 va fi lansat in primul rand in Coreea, ca pana la sfarsitul anului sa ajunga pe toate pietele din lume. Pretul acestui telefon va fi in jur de 650 de dolari americani.







Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea