Stiinta & Tehnologie

Samsung SCH-M470, primul telefon HSUPA al companiei

Mai nou, atunci cand un telefon nou iese pe piata, mai toata lumea este interesata de conectivitatea pe care terminalul o poate duce in spate.

Wi-Fi-ul nu poate lipsi, pentru ca peste tot exista acele locuri numite "hotspots" in care te poti naviga pe net gratis. Este bine sa nu lipseasca nici conectivitatea EDGE pentru urgente, dar de preferat este 3G-ul pentru ca utilizatorul sa fie sigur ca poate sa isi citeasca e-mail-urile in linisite.

Super-3G

Atunci cand un telefon este capabil de conectivitate HSDPA sau HSUPA, numit si Super-3G, nu este un lucru neasteptat, dar cu siguranta este binevenit si apreciat.

Samsung foto integrata de 2 megapixeli, desi nu se stie daca are flash si autofocus.

Telefonului nu ii lipseste nici conectitivate Wi-Fi, Bluetooth 2.0, functii de push e-mail si Google search. Momentan nu se cunosc alte specificatii.

Utilizatorii vor viteza

Aceasta miscare a fost facuta. pentru ca Samsung au tinut seama de tendintele pietei care cere HSUPA la telefonele mobile. Dupa spusele expertilor, anul acesta numarul de utilizatori de HSUPA va ajunge la 77 milioane, la 280 milioane in 2009 si peste 610 milioane de utilizatori in 2010.

Telefonul a fost lansat deja in Coreea si distribuit prin SKT, acesta costand in jur de 600 de dolari americani. Vestea prosta este ca nu se stie daca va fi lansat si in restul lumii. Dar stiti cum se spune, speranta moare ultima...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea