Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #watchphone #ceas #telefon mobil #samsung s9110

Samsung prezinta watchphone-ul S9110

Samsung Electronics a anuntat recent lansarea lui S9110, un watchphone de ultima generatie cu ecran sensibil la atingere.

Pentru moment acest terminal- ceas de mana va fi disponibil in Franta.

Specificatii tehnice

Noul Samsung S9110 masoara 57,5 x 41,1 x 12 mm si catareste doar 91 g, terminalul fiind la fel de mare cat un ceas de mana obisnuit.

Telefonul S9110 este extrem de subtire datorita tehnologiei proprietare Samsung de montare a suprafetelor, transformand produsul in cel mai subtire watchphone disponibil la ora actuala. Modelul are un ecran de 1,76 inch cu rezolutie de 176 x 220 px. Mai mult, suprafata acestuia este tactila si rezistenta la zgarieturi .

Totusi, specificatiile modelului sunt destul de putine. La capitolul conectivitate, Samsung S9110 dispune de GPRS si Bleutooth versiunea 2.1 cu A2DP.

Alte detalii

Samsung S9110 suporta mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail si are  player muzical incorporat. In 1999, Samsung lansa primul watchphone din lume, modelul SPH-WP10, care a devenit un produs de baza in industria telefoanelor mobile.

Modelul Samsung S9110 va fi disponibil in Franta incepand din luna iulie la pretul de aproximativ 450 de euro. Nu se stie daca watchphone-ul se va lansa si in restul Europei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea