Stiinta & Tehnologie

#samsung omnia pro #qwerty #touchscreen #ecran tactil

Samsung Omnia Pro s-ar putea lansa in vara lui 2009

Compania coreeana Samsung lucreaza la un model Omnia cu tastatura qwerty fizica completa.

Cel putin asa afirma site-ul italian hdblog.it care a postat o imagine cu asa-zisul Omnia Pro .

Specificatii tehnice

Din informatiile date de site-ul italian, unul din cele mai importante aspecte ale lui samsung omnia pro este faptul ca va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.1 si nu Symbian, sistem de care dispune Omnia HD.

Tot din lista de specificatii tehnice face parte si ecranul AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,5 inch cu rezolutia WVGA de 800 x 480 pixeli. Modelul va avea 256 MB memorie RAM si va fi disponibil in versiune de 8 si 16 GB. La capitolul conectivitate Omnia Pro va dispune de GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si Bluetooth versiune 2.0 si receptor GPS.
Alte detalii


Samsung Omnia Pro va avea si de camera foto de 5 MP cu autofocus, stabilizator de imagine, tehnologie de detectare a fetei si geotapping, plus functii de captare imagini in mod panoramic.

Site-ul italian nu s-a oprit aici cu informatiile despre acest model si sustine ca Samsung Omnia Pro se va lansa in decursul verii lui 2009 si ca va costa in jur de 500 de euro, adica aproximativ 2.000 RON.

Totusi, in ciuda tuturor informatiilor date, italienii nu au postat o imagine reala a terminalului, iar reprezentantii companiei coreene nu a confirmat nimic pana in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea