Stiinta & Tehnologie

#myspace #redsecure #widget #window mobile #samsung i900 omnia

Samsung Omnia disponibil si in versiune violeta

Smartphone-ul Samsung Omnia va fi disponibil intr-o noua culoare, de data aceasta violet. In prezent terminalul mai poate fi cumparat in culorile negru si alb.

Noua versiune vine cu noi aplicatii de securitate, social networking si noi widgeturi de personalizare .

Aplicatii noi

Samsung Omnia violet este disponibil cu aplicatia pentru securitate SecureRed. In caz ca terminalul este furat, prin SecureRed utilizatorul poate sa efectueze o stergere de fisiere sau de date de pe telefon.

Pentru cei implicati in retelele sociale, Samsung Omnia vine cu acces direct la mySpace, Facebook si Flickr, plus serviciile SpaceMe, ExploreMe si PlaceMe. Terminalul se va lansa prima data in Italia ca apoi si in restul Europei si va costa in jur de 1.900 RON.

Specificatii tehnice identice

Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm si are ecran de 3,2 inch cu rezolutie 240 x 400 pixeli, WQVGA. Nu ii lipseste camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping. Samsung i900 Omnia ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1.

La capitolul conectivitate terminalul dispune de GPRS si EDGE la 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps si Wi-Fi-ul, iar pentru transferul de date, telefonul are Bluetooth 2.0 si USB 2.0. Omnia are receptor GPS, iar entru navigarile pe internet utilizatorul dispune de browser-ul Opera Mini, care vine preinstalat sau Internet Explorer, browser-ul standard care vine cu Windows Mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea