Stiinta & Tehnologie

#samsung m9820 #12 mp #high-end #wi-fi #ecran tactil #touchscreen

Samsung M8920, inca un terminal cu senzor foto de 12 MP

Dupa anuntarea propriului model de telefon mobil cu o camera foto de 12 MP, coreenii de la Samsung scapa pe internet imagini cu un nou prototip.

Modelul Samsung M8920 pare sa fie un model ceva mai avansat din punct de vedere al specificatiilor tehnice, dar care pastreaza cei 12 MP ai senzorului foto .

Detalii


Din informatiile ajunse pe internet Samsung M8920 parea initial sa fie un smarphone . Modelul va dispune de interfata proprietara Samsung TouchWiz care a fost aplicat pentru prima data modelului F480.

Terminalul va dispune de un ecran mare, posibil de 3,5 mm, cu o rezolutie peste cea standard QVGA si suport pentru 16 milioane de culori. Din pacate nici unul din aceste detalii nu a fost confirmat. Totusi, se cunoaste faptul ca Samsung va dispune de zoom optic de 3x, asemenea modelului G800 de la Samsung si va veni cu o serie de tehnologii specifice aparatelor foto compacte ca, cea de detectare a fetei, zambetului, cliputului, stabilizator de imagine sau posibilitatea de capturi video in format wide.

Conectivitate & Co

Terminalul va dispune de 8 GB memorie interna si e posibil ca utilizatorul sa poata mari spatiul de stocare disponibil. Modelul va dispune si receptor GPS (posibil si Google Maps ), conectivitate Wi-Fi si suport DLNA.

In prezent nu se stie daca noul Samsung M8920 va fi anuntat de compania producatoare in data de 15 iunie cand coreenii vor face un anunt oficial sau daca modelul este programat sa se lanseze spre sfarsitul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea