Stiinta & Tehnologie

#samsung m3310 #samsung b3410 #touchwiz

Samsung M3310 si B3410, pe internet, in imagini oficiale

Producatorul coreean de telefoane mobile samsung va lansa in curand doua noi modele, terminalele M3310 si B3410.

Primul dispozitiv este un telefon muzical, iar al doilea este dedicat mesageriei.

Samsung M3310

Noul mobil este un slider care se gliseaza in doua directii si e posibil ca dupa infatisarea telefonul sa faca parte din colectie Beat a producatorului. Fiind un terminal muzical, Samsung M3310 dispune de taste externe de control a player-ului muzical si difuzoare stereo.

Totodata, modelul vine echipat cu un ecran cu o digonala de 2,1 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli, o camera foto modesta de 3,2 MP, dar care nu se stie daca are flash sau autofocus si slot pentru card microSD. Pentru a desavarsi experienta muzicala, Samsung a implementat telefonului si intrare pentru mufa standard de 3,5 mm. Pe langa player-ul muzical, Samsung M3310 mai dispune de radio FM cu RDS si conectivitate Bluetooth 2.1, posibil cu protocolul A2DP. Samsung M3310 va fi disponibil in doua culori, negru si alb.

Samsung B3410

Cel de al doilea venit este modelul dedicat mesageriei, Samsung B3410 care se aseamana cu unul din cele mai recente telefoane mobile anuntate de producator, Samsung B5310 CorbyPRO. Este posibil ca si noul telefon mobil sa faca parte din aceeasi familie.

Ca si Samsung M3310, modelul B3410 este un slider, dar spre deosebire de primul telefon, acesta are o tastatura QWERTY completa. Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara ecranul tactil de 2,6 inch cu rezolutie QVGA, interfata TouchWiz sau camera foto de 2 MP.

Telefonului nu ii lipseste nici conectivitatea GPRS/EDGE si Bluetooth 2.1 sau slotul pentru cardul microSD. Este posibil ca producatorul sa anunte curand lansarea celor doua modele in Europa. Pretul dispozitivelor nu este cunoscut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea