Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil muzical #entry-level #samsung m3110

Samsung M3110, un entry-level muzical

Piata europeana mai trebuie sa astepte, pentru ca noul telefon al celor de la Samsung se adreseaza asiaticilor.

Modelul M3110 este un terminal entry-level fashion capabil sa redea muzica.

Specificatii tehnice putine

Samsung M3110 este un clamshell cu doua ecrane, unul intern care are o rezolutie modeste de 160 x 128 pixeli si unul extern cu rezolutie si mai mica de 96 x 96 pixeli.

Pentru ca este un telefon fashion, pe langa faptul ca poate reda muzica, modelul M3110 va fi disponibil in mai multe culori printre care violet, galben (sau portocaliu) albastru si verde.

Muzica cu un entry-level

Pentru a demonstra legatura ca muzica, micul telefon vine cu slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Totodata terminalul are taste dedicate pe exterior pentru player-ului muzical din dotare. Inca nu se stie daca vine cu interfata telefoanelor muzicale BEAT de la Samsung sau cu functii ca Music Recognition .

Modelul are tastatura standard alfanumerica si o camera foto foarte modesta de doar 1,3 megapixeli. Terminalele entry-level muzicale nu sunt o premiera, compania Sony Ericsson lansand in urma cu cateva luni, modelul W350, un telefon foarte modest din punct de vedere tehnic, dar foarte capabil la capitolul muzica.

Inca nu se stie daca si cand se va lansa in restul lumii modelul M3110, dar se stie ca pretul acestui telefon va fi in jur de 180 de dolari americani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea