Stiinta & Tehnologie

#samsung m240 #eco #sprint #clamshell

Samsung M240, cel mai recent terminal eco

Coreenii de la Samsung anunta lansarea unui nou telefon mobil, in Statele Unite ale Americii.

Terminalul Samsung M240 este un telefon care face parte din categoria de modele entry-level si deoarece este un clamshell are doua ecrane, unul extern si unul intern.

Este posibil ca display-ul principal sa fie destul de mic si el, de 1,8 inch si sa aiba o rezolutie modesta. Totusi, aceste detalii nu au fost confirmate de operatorul de telefonie mobila care distribuie modelul.

Terminalul nu se mandreste cu multe lucruri. Reprezentantii distribuitorului au mai declarat ca telefonul suporta navigari pe Internet, deci acesta vine cu browser web cu suport HTML si xHTML. Alte detalii

In afara de posibilitatea de a face apeluri vocale sau de a trimite mesaje text, Samsung M240 mai poate suporta doar 500 de contacte in memorie, nu are camera foto si nu se stie daca vine cu player muzical sau radio incorporat.

Modelul samsung m240 a fost prezentat pentru a marca momentul lansarii unor accesorii ecologice de catre Sprint ca incarcatoare solare standard sau pentru masina. Nu se stie daca telefonul va fi disponibil si in alte tari. In prezent terminalul poate fi achizitionat din reteau Sprint la pretul de 19,99 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea