Stiinta & Tehnologie

#samsung #honey bubble #slider #mid-range #t-dmb

Samsung lanseaza terminalul Honey Bubble in Coreea

Compania coreeana Samsung lanseaza inca un telefon mobil in tara proprie, modelul Honey Bubble .

Alaturi de acest nou model, Samsung relanseaza si terminalul SPH-W8400.

Specificatii tehnice Honey Bubble

Slider-ul si-a primit numele datorita desenelor prezente pe carcasa telefonului, o serie de bule portocalii. Samsung SPH-W8700 dispune de un ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si posibil afiseaza 265.000 de culori.

Modelul vine cu functii mai speciale ca suport T-DMB (modulator audio ), functii de SOS si receptor GPS. Totodata, telefonul dispune de un capac de baterie cu un design mai aparte pentru ca utilizatorul sa-l tina mai usor in mana.

La capitolul conectivitate se cunoaste doar faptul ca Samsung Honey Bubble dispune de Bluetooth si 3G cu HSDPA.  Telefonul are suport pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB. Alte detalii

Samsung SPH-W8700 are si o camera foto de 2 MP, dar posibil fara flash sau autofocus. Modelul SPH-W8400 care se lanseaza impreuna cu Honey Bubble are specificatii tehnice asemanatoare.

Ambele telefoane sunt disponibile in magazinele din Coreea, dar din pacate este posibil ca acestea sa nu fie lansate si in alte tari din lume. Pretul unui model este de 400.000 woni coreeni, adica in jur de 230 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea