Stiinta & Tehnologie

Samsung lanseaza smartphone-ul i200

Daca te intrebai ce se intampla cu Samsung , compania este destul de ocupata pentru ca recent a anuntat aparitia pe piata a unui nou terminal.

Numele telefonului este i200 si este un smartphone care dupa spusele celor de la Samsung este cel ma subtire terminal de acest gen din lume. Ca sa fiu mai precisa, i200-ul are grosime de doar 11,8 mm.

Subtirel, tras ca prin inel

Dar sa luam de la capat "problema". Telefonul masoara 116,7 x 50,8 x 11,8 mm si cantareste 102,2 grame, adica este destul de greu si functioneaza in retele Tri-band (900, 1800, 1900 MHz).

Noul model ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1, adica toate documentele Office vor fi disponibile pe el, de la programe precum Excel, Word, foto incorporata de 2 megapixeli si player muzical. O data captate imaginile, acestea sunt afisate pe ecranul de 2,3 inchi cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli si 262.000 de culori. Ecranul este prevazut cu o tehnologie mai aparte, numita "light senzor". Aceasta va modifica luminozitatea ecranului in functie de lumina de afara, pentru a economisii din bateria telefonului.

Cand vine vorba de conectivitate i200-ul dispune de conectivitatea GPRS, EDGE si HSDPA, adica 3,6 Mbps. Telefonul se va lansa in Europa in luna mai si unele voci spun ca ar putea fi distribuit de Orange, dar asta nu este inca sigur.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea