Stiinta & Tehnologie

Samsung lanseaza Sleek si Samsung Soul Midnight

Daca acum cateva zile, fanii Samsung aveau parte de lansari noi cat si de unele modele ale companiei in alte culori, ca Samsung Soul roz, iata ca azi avem un nou anunt.

In primul rand compania a lansat un nou terminal, Samsung Sleek si prin operatorul de telefonie mobila Orange, coreeni de la Samsung pun la dispozitia clientilor noul Samsung Soul "Midnight".

Samsung Sleek

Asa cum se vede din fotografie, Samsung Sleep pare un model inspirat foarte mult de Soul sau SoulB. Telefonul este un candybar care are un design placut, dar specificatii tehnice "simple". Daca te astepti ca telefonul sa nu posede "neuronul" te inseli amarnic.

Sa vedem totusi cum sta treaba cu modelul Sleek, telefonul are ecran de 2 inchi cu rezolutie QVGA, memorie interna de 1 GB si slot de card microSD pentru upgrade-ul de memorie.

Nu sta rau nici la capitolul camera foto , care este de 3 megapixeli cu flash Power LED si capabilitati video. Are MP3-player incorporat, video editor si radio FM, plus mufa de 3,5 mm pentru casti. Mai mult decat atat, poseda conectivitate HSDPA de 3,2 Mbps, Bluetooth si vizualizare de pagini web in format HTML.

Same "soul"

Cat despre Samsung Soul Midnight, telefonul nu si-a schimbat decat culoarea. Acum este negru, dar cu aceleasi specificatii tehnice. Terminalul este un slider care masoara 105 x 49,5 x 12,9 mm, are camera foto de 5 megapixeli care permite inregistrari QVGA si are stabilizator de imagine , plus un flash Power LED si tehnologia de optimizare WDR.

Player-ul muzical reda formatele MP3, AAC, AAC+, AAC+e si WMA si este prevazut cu radio FM cu RDS si are incorporata tehnologiei ICEpower de la Bang&Olufsen. La capitolul conectivitate Samsung U900 Soul reuseste sa aduca performantele HSDPA-ului, adica 7,2 Mbps si acces la serviciile Google Mail si Google Search.

Samsung Sleek va fi disponibil in Anglia din luna iulie. Din pacate pretul telefonului nu a fost inca anuntat. Samsung Soul Midnight este disponibil doar prin Orange, dar momentan numai in Anglia.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea