Stiinta & Tehnologie

#samsung electronics romania #website #telefon mobil #samsung #romania

Samsung lanseaza site dedicat utilizatorilor de mobile

samsung Electronics Romania a anuntat lansarea oficiala a Samsung si utilizatorilor sai.

Prin intermediul acestei lansari, Samsung continua sa ofere clientilor autohtoni noi facilitati pentru a interactiona cu produsele si serviciile oferite in Romania.

De ce a fost creat

Website-ul a fost conceput si dezvoltat pe platforma internationala Samsung, iar interfata acestuia a fost construita tocmai pentru a dezvolta o interactiune bazata pe simplitate si interactivitate cu utilizatorul.

Aceasta reprezinta varianta on-line a fun clubului Samsung mobile, fiind un spatiu dedicat tuturor celor care se afla in posesia unui telefon mobil Samsung sau care doresc sa isi achizitioneze unul. In viitorul apropiat, Samsung va  dezvoltata interfanta de WAP a website -ului, astfel incat utilizatorii sa-l poata accesa de pe telefonul mobil.

Informatii in limba romana

Vizitatorii vor putea sa acceseze informatii in limba romana despre telefoanele comercializate pe piata din Romania. In plus, vor avea la dispozitie optiuni pentru personalizarea telefonului mobil: descarcarea wall-paper-urilor, tonurilor de apel sau soneriilor.

De asemenea, site-ul are si o sectiune dedicata membrilor clubului Samsung mobile. Cei inscrisi in club au parte de beneficii si faciliati suplimentare si au acces la mai multe informatii despre Samsung si telefoanele sale mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea