Stiinta & Tehnologie

#samsung #haptitc pop #carcasa #culori #windget #ecran tactil

Samsung lanseaza modelul W750 Haptic PoP

ong>Compania coreeana Samsung a lansat un nou telefon mobil, numit  W750 Haptic PoP.

Punctul forte al terminalului este faptul ca vine la pachet cu o serie de carcase colorate.

Specificatii tehnice

Samsung W750 Haptic PoP este un telefon cu ecran tactil complet. Display-ul terminalului masoara 3,2 inch, dar compania nu a facut publice alte detalii ca numarul de culori suportate sau rezolutia ecranului.

Se mai cunoaste faptul ca Samsung W750 Haptic PoP are suport pentru card microSD si camera foto de 3 MP . Din pacate detalii ca autofocusul sau flash-ul nu Au ">au fost confirmate de coreeni.

Din imagini se poate observa ca noul telefon mobil se aseamana cu un smartphone al companiei, Samsung i900 Omnia. Pentru moment Haptic PoP se va lansa in reteau operatorului de telefonie mobila coreean, Anycall .

+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Alte detalii

Terminalul mai dispune de receptor T-DMB , receptor TV cu un singur chip si care poate capta transmisii pe banda T-DMB si DAB-IP.

Reprezentantii companiei coreene au mai declarat ca fiecare telefon mobil Haptic PoP va dispune de 5 carcase la pachet. Totodata, utilizatorul va putea sa cumpere din magazine alte 11 versiuni.

Fiecare carcasa va avea un set de wallpaper-uri proprii pentru interfata de utilizator, widgeturi si sonerii de apel. Pretul lui Samsung W750 Haptic PoP este de aproximativ  1.200 RON. Nu se stie data lansarii telefonului in Europa.
  •   2009-03-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului