Stiinta & Tehnologie

Samsung lanseaza MiniSkirt Season 2

Daca in lumea filmului este la moda sa ai seriale peste seriale si sezoanele curg garla, de ce nu s-ar intampla la fel si in lumea telefoanelor mobile?

Cam aceeasi idee au avut-o si cei de la Samsung Electronics, care recent au lansat pe piata din Coreea cel de-al doilea sezon al seriei de telefoane Miniskirt.

Nu e ceva nou

Dar sa nu ne grabim. Telefoanele acestea nu sunt noutati in lumea mobilelor. Modelele SCH-C225, SPH-C2005, SPH-C2255 au acum o noua infatisare, de data aceasta colorata si unele mici modificari "genetice", dar nu majore. Totodata, aceste trei telefoane sunt urmasele celor trei din primul sezon Miniskirt lansat de Samsung.

Modelele vor veni in culorile roz, albastru si verde si cea mai de seama schimbare vine din parte feedback -ului haptic al touchpad-ului. Alte specificatii ale acestor telefoane se rezuma la grosimea lor de doar 10,9 mm, iar telefoanele slider au camere foto incorporate de 2 megapixeli si GPS care poate fi folosit ca ajutor in trafic. Singura problema aici este ca acest GPS este functional doar daca te afli in Coreea.

Zambiti va rog

Nu se stie de ce fel de conectivitati vor dispune, dar Bluetooth este o caracteristica sigura. Modelele vor include si un dictionar electronic. Dar povestea nu se sfarseste aici. Cu acest nou sezon, Samsung a introdus camerei foto o noua caracteristica numita Smile shot . Asemenea altor module de fotografiere , acesta va folosi tehnologia Face detection in ajutorul ei.

Cand aparatul este activat, Smile shot va identifica imediat persoana din grup care zambeste si va face o fotografie automat. Recunosc ca aceasta caracteristica este una foarte... draguta, dar nu stiu cat de folositoare va fi pentru utilizatori. Pentru cei 450 de dolari, coreeni au un motiv in plus sa fie fericiti cu noile jucarii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea