Stiinta & Tehnologie

#omnia #samsung #windows phone 7

Samsung isi prezinta primul telefon cu Windows Phone 7

Dupa ce rivalii de LG au anuntat oficial existenta unui telefon mobil cu noul sistem de operare a celor de la Microsoft, Samsung isi prezinta si ei propriul terminal.

Momentul a fost prezentat live in cadrul evenimentului MIX10 si alaturi de prototipul Samsung cei prezenti au putut admira si modele de la Asus si LG.

Specificatii tehnice

Telefonul prezentat nu are un nume, dar pare sa fie foarte asemanator cu samsung omnia hd i8910, model care ruleaza in prezent sistemul de operare Symbian. Printre caracteristicile de invidiat ale acestui telefon se numara un "ecran luminos si o camera foto performanta". Desi nu a fost confirmat oficial, este posibil ca display-ul terminalului sa fie AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) si dispozitivul sa aiba integrat un senzor foto de 8 MP , asemenea modelului original Samsung Omnia HD i8910. Se speculeaza ca dispozitivul cu Windows Phone 7 se va lansa pana la sfarsitul anului 2010.

Este posibil ca specificatiile tehnice ale modelului Samsung prezentat sa se asemenea cu cele ale lui Omnia HD, adica, terminalul sa masoare 123 x 58 x 12,9 mm si sa cantareasca in jur de 150 de grame.

Alte detalii

Display-ul terminalul ar putea avea o diagonala de 3,7 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si 16 milioane de culori. Asemenea altor modele Omnia si acesta va fi disponibil in doua variante, de 8 GB si de 16 GB.

La capitolul conectivitate telefonul ar putea fi dotat cu EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED si autofocus, plus diferite tehnologii specifice. Nu ii vor lipsi nici suportul video pentru formate DivX si XviD, player-ul muzical si receptorul GPS .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea