Stiinta & Tehnologie

Samsung Instinct – rivalul iPhone?

Compania Sprint Nextel a anuntat lansarea Samsung Instinct, un nou smartphone cu functionalitati de GPS wireless si cu un touch screen care se aseamana, fara indoiala, cu dispozitivul iPhone, de la Apple.

Dan Hesse, CEO al companiei Sprint, a anuntat ca noul dispozitiv livreaza „date la viteze uimitoare”, prin intermediul retelei de date EV-DO Rev . A, a companiei Sprint, pe cand viteza de livrare a datelor pe dispozitivul iPhone, prin intermediul retelei EDGE, este putin mai mica.

Pretul pentru noul dispozitiv nu a fost anuntat, dar Sprint se asteapta sa distribuie in exclusivitate telefonul, in luna iunie, au afirmat oficiali ai companiei. Potrivit Sprint, prin reteaua EV-DO Rev. A, rata de descarcare a datelor poate atinge viteze de 3,1M-biti pe secunda, iar rata de upload, 1,8M-biti pe secunda.

In medie, vitezele de descarcare vor fi intre 600K-biti si 1,4M-biti pe secunda, iar vitezele medii de incarcare a paginilor Web se vor situa intre 350k-biti si 500K-biti pe secunda.

Cititi continuarea in PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea